ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Θρόμβωσης και Αιμόστασης (International Society on Thrombosis and Haemostasis – I.S.T.H.) καθιέρωσε το 2014, τον ετήσιο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θρόμβωσης, στις 13 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τη Θρόμβωση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Γι’ αυτό η I.S.T.Η. κάθε χρόνο εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο νόσημα που προκαλεί τη Θρόμβωση ενθαρρύνοντας το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας να ενημερωθούν σε βάθος, να αναγνωρίσουν τα σημάδια, τα συμπτώματα και τους παράγοντες κινδύνου που προκαλεί η θανατηφόρα νόσος.

Στη διαρκή προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τη Θρόμβωση το Ι.Μ.Ε.Θ.Α. ως επίσημος φορέας διοργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δράσεων για την I.S.T.H που πραγματοποιούνται ετησίως στη χώρα μας, είχε την επιστημονική επιμέλεια των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, πάντα με τη συνεργασία των επιστημονικών εταιρειών των οποίων το επιστημονικό αντικείμενο έχει συνάφεια με τη Θρόμβωση και με τη συμμετοχή φαρμακευτικών εταιρειών.

Δείτε τις εκστρατείες ενημέρωσης ανά χρονιά

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart